Kronikë e zezë

Dy gra vdiqën brenda dy ditësh në Kosovë si pasojë e aksidenteve të trafikut

Foto ilustrim
 

Dy gra kanë vdekur më 27 dhe 28 maj, si pasojë e përfshirjes në aksidente të trafikut.

Një këmbësore që ka pësuar lëndime të rënda trupore në aksidentin e trafikut të ndodhur më 27 maj në Novosellë të Pejës, ka vdekur pasi është dërguar për trajtim mjekësor në spitalin rajonal.