Kronikë e zezë

Gjendet një mjet shpërthyes në një shtëpi në Xërxe

Foto: Koha / ilustrim
Foto: Ilustrim
 

Në një shtëpi të pabanuar në fshatin Xërxe është gjetur një mjet i pashpërthyer të premten.

Njësiti për deminim i FSK-së dhe KFOR-it e kanë bërë tërheqjen e sigurt të mjetit shpërthyes.