Kronikë e zezë

Në Prishtinë sekuestrohen pajisje për mihje të kriptovalutave

 

Policia e Kosovës ka kryer një operacion bastisjeje në Prishtinë, të hënën, me ç’rast ka sekuestruar katër riga (pajisje kompjuterike për mihjen e kriptovalutave) dhe 30 pajisje të tjera po për këtë punë, që ishin funksionale.

Bastisja u krye në një lokal në fshatin Shkabaj, ndërsa pos zyrtarëve të Administratës Tatimore të Kosovës, në vend të ngjarjes janë ftuar edhe zyrtarët e KEDS-it dhe ata të Doganës.