Kronikë e zezë

Viktima merret me forcë nga tre të panjohur që e rrahin – dyshime te borxhi

Foto: Ilustrim
 

Tre të dyshuar raportohet se kanë shkuar në shtëpinë e një personi në fshatin Shtrubullov të Drenasit të cilin e kanë marrë me forcë dhe e kanë dërguar në një ambient tjetër ku nën kërcënim të armës kanë përdorur dhunë ndaj viktimës.

Sipas njoftimit të Policisë, të dyshuarit deri tash janë të panjohur, ndërsa dyshohet se deri te privimi ka ardhur për shkak të një borxhi.