Kronikë e zezë

Në qendër të Prishtinës ndalohet një person dhe i gjendet boks metali e thikë

 

Në qendër të Prishtinës, policia ka kontrolluar dhe ka gjetur te një person një boks metali dhe një thikë.

Në rrugën “Rexhep Luci” policia ndaloi personin pasi ishte përfshirë në një mosmarrëveshje.