Kronikë e zezë

Babai rrah vajzën e vet në Klinë, ajo refuzon të kthehet në shtëpi

FOTO: Ilustrim
 

Një person është arrestuar pasi dyshohet se ka ushtruar dhunë fizike dhe psikike ndaj vajzës së tij, të mitur, në Klinë.

Viktima pas trajtimit mjekësor nuk ka pranuar të kthehet në shtëpi dhe e njëjta është vendosur në shtëpi të sigurt.