Kronikë e zezë

Zhduken dy të mitura në Prizren

Foto: Ilustrim
 

Dy meshkuj kosovarë në Prizren kanë njoftuar policinë se vajzat e tyre të mitura kanë dalë nga shtëpia dhe nuk dihet për vendndodhjen e tyre.

Rasti është në hetime.