Kronikë e zezë

Dy vjet burgim me kusht të akuzuarës për organizim dhe pjesëmarrje në grup terrorist

arrestim
 

Gjykata Themelore në Prishtinë – Departamenti Special e ka shpallur fajtore dhe e ka dënuar me burgim me kusht të akuzuarën S.Sh. për veprën “Organizimi dhe pjesëmarrja në grup terrorist”.

Sipas aktgjykimit, dënimi me burgim me kusht nuk do t’i ekzekutohet nëse e akuzuara brenda afatit të verifikimit prej tre viteve, nga disa e plotfuqishmërisë së këtij aktgjykimi nuk kryen vepër tjetër penale.