Kronikë e zezë

Vidhet arka me para në një xhami të Kaçanikut

 

Policia e Kosovës ka njoftuar se të dyshuar të panjohur, kanë hyrë në objektin e xhamisë në fshatin Duraj të Kaçanikut, dhe nga aty kanë vjedhur një arkë me para.

Ankuesi i cili e ka raportuar rastin në Polici, ka deklaruar se nuk e di shumën e parave që ishin në arkë.