Kronikë e zezë

Aktakuzë ndaj një kosovareje për organizim dhe pjesëmarrje në grup terrorist

 

Prokuroria Speciale e Kosovës (PSRK) ka ngritur aktakuzë ndaj një shtetase të Kosovës me inicialet. S.SH., me dyshimin se ka kryer veprën penale “Organizimi dhe pjesëmarrja në grup terrorist”.

Aktakuza është ngritur sot në Departamentin Special të Gjykatës Themelore të Prishtinës.