Kronikë e zezë

Lirohet nga akuzat ish-drejtori i Inspektoratit të Pejës

 

Gjykata Themelore në Pejë ka shpallë aktgjykim lirues ndaj ish-drejtorit të Inspektoratit në Komunën e Pejës, Demë Dashi.

Dashi ishte akuzuar për keqpërdorim detyre, duke lejuar ndërtimin e 14 objekteve banesore dhe afariste pa leje, përkatësisht duke lejuar tejkalimin e lejeve urbanistike.