Kronikë e zezë

Aktakuzë ndaj pesë personave për falsifikim të parasë

Foto: Koha / ilustrim
 

Prokuroria Themelore në Prizren, Departamenti i Krimeve të Rënda, ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurve: B.B., T.P., V.Z., L.E., dhe A.P., për shkak të dyshimit të bazuar mirë se në bashkëkryerje kanë kryer veprën penale “Falsifikimi i parasë”.

Sipas aktakuzës, i pandehuri B.B., gjatë periudhës së muajit tetor e deri në fillim të muajit nëntor të vitit 2021, në Prizren është vërtetuar se i njëjti me dashje ka poseduar para të falsifikuara me qëllim të vënies në qarkullim të tyre si të vërteta.