Kronikë e zezë

Policia i shkoi për dhunë në familje, ia gjeti kanabisin dhe tash u dënua me një vit burgim

Foto: Reuters / ilustrim
 

Para më shumë se dy vjet, një patrullë e Policisë i kishte shkuar A.B. në shtëpi për shkak të lajmërimit për dhunë në familje.

Por në oborrin e A.B. në Prizren, kishte hasur edhe në diçka tjetër, dy bimë kanabis sativa të mbjella në vazo.