Kronikë e zezë

Arrestohet një i dyshuar për keqpërdorim të fëmijëve në pornografi

 

Hetuesit policorë nga Drejtoria për Hetimin e Krimit të Organizuar (DHKO), konkretisht Sektori për Hetime të Krimeve Kibernetike, kanë identifikuar një person për të cilin dyshohej se kishte konsumuar veprën penale “keqpërdorim i fëmijëve në pornografi”, ka njoftuar Policia e Kosovës. 

Hetuesit policorë kanë arritur që pas hetimeve dhe lokalizimit të personit të dyshuar: I.G., i lindur më 1976, të njëjtin ta arrestojnë dhe ta intervistojnë në cilësi të të dyshuarit.