Kronikë e zezë

14 mijë euro gjobë tre personave për kontrabandim mallrash e ryshfet

Euro - Para
 

Tre persona janë gjobitur me gjithsej 14 mijë euro për veprat penale kontrabandim të mallrave dhe ryshfetdhënie. Gjykata Themelore në Ferizaj ka gjetur fajtor për kontrabandim me mallra L.S., ndërsa për dhënie të ryshfetit janë dënuar F.R. dhe A.M.

L.S. ka pranuar fajësinë. Ai është gjobitur me 10 mijë euro. Ndërkaq me nga 500 euro janë gjobitur dy të tjerët, dhe nga tre muaj burgim të cilat i kanë zëvendësuar me gjobë 1500 euroshe.