Kronikë e zezë

Babë e bir arrestohen pasi kanosën policët që i zunë me lokalin hapur pas orës 10:00

Foto: Ilustrim
 

Dy persona u arrestuan mbrëmë në fshatin Komogllavë të Ferizajt, pasi kanosën zyrtarët policorë që po kryenin detyrën.

Në lokalin e të dyshuarve policia ka vërejtur se nuk është zbatuar ligji për COVID-19 për orarin e punës dhe ka kërkuar dokomunetat e identifikimit të cilat nuk i janë dhënë nga dy të dyshuarit, babë e bir.