Kronikë e zezë

Gjenden dy të vdekur, një në Shtime e tjetri në Brezovicë

Foto: Koha / ilustrim
 

Policia e Kosovës po heton dy raste të vdekjeve, një në Shtime dhe tjetrën në Brezovicë.

Policia njoftoi se në Shtime u gjet i vdekur një burrë, ndërsa se në Brezovicë u gjet një trup tjetër i pajetë në shtëpinë e tij.