Kronikë e zezë

33-vjeçari dërgohet në mbajtje për 48 orë pasi rrahu prindin

Perleshje
Foto: Ilustrim
 

Policia ka arrestuar një 33-vjeçar në Kaçanik, pasi kishte rrahur prindin dhe i kishte shkaktuar lëndime.

Sipas njoftimit të Drejtorisë së Policisë në Ferizaj, ngjarja ka ndodhur mbrëmë.