Kronikë e zezë

Katër të arrestuar në Mitrovicë për rrahje

 

Katër persona janë arrestuar për një rrahje e cila ka ndodhur në rrugën “Ukshin Kovaçica” në Mitrovicë.

Sipas njoftimit, rrahja ka ndodhur pas një mosmarrëveshje të më hershme rreth një parkingu. Të njëjtit kishin sulmuar dy persona me mjete të forta, duke iu shkaktuar atyre lëndime trupore dhe dëme materiale në veturë.