Kronikë e zezë

Arrestohet një i dyshuar për kontrabandim të mallit

 

Një person i dyshuar për kontrabandim të mallrave është ndaluar për 48 orë në Doganën e Kosovës.

Sipas njoftimit pas një hetimi penal, bazuar në urdhëresën e Gjykatës përkatëse, dje në orët e pasdites, njësitet e Doganës se Kosovës kanë ushtruar kontroll në disa lokacione private në rajonin e Prizrenit dhe Fushë Kosovës, me qëllim të gjetjes së provave dhe mallrave të kontrabanduara.