Kronikë e zezë

Dhjetëra raste të zjarreve në Kosovë gjatë 24 orëve të fundit

Foto: Ilustrim
 

Policia ka njoftuar se rreth 13 shpërthime të zjarreve kanë ndodhur në tërë territorin e Kosovës gjatë së hënës.

Në fshatin Baicë të Drenasit është ankuar një person se zjarri ka përfshirë disa ara me hamullore, me ç’rast janë dëmtuar 20 trupa pemë dhe 30 ari mjedra. Raste të ngjashme kanë ndodhur në Korentin të Kamenicës, Llabjan të Gjilanit, Kroatishte e Parallovë të Novobërdes, ku zjarrfikësit kanë intervenuar duke lokalizuar zjarret.