Kronikë e zezë

I arrestuari demolon orenditë dhe kamerën e sigurisë në Stacionin Policor në Gjakovë

 

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se në Stacionin Policor në Gjakovë është raportuar se i dyshuari mashkull kosovar, i cili ishte në dhomën e ndalimit, ka demoluar dhe dëmtuar orenditë dhe kamerën e sigurisë.

Me vendim të prokurorit, rasti shkon në procedurë të rregullt.