Kronikë e zezë

Sulmoi gruan dhe vëllain nën ndikimin të alkoolit e drogës

Foto lustrim
 

Një person nën ndikimin e alkoolit dhe substancave narkotike ka sulmuar fizikisht gruan e tij dhe vëllain.

Rasti ka ndodhur një ditë më parë në Prizren.