Kronikë e zezë

Policia në një kamion në Han të Elezit has në dy imigrantë

 

Policia Kufitare e Kosovës në Han të Elezit ka ndaluar një kamion me targa të Maqedonie së Veriut në Terminalin Doganor, dhe gjatë kontrollit kanë hasur në dy emigrantë.

Siç ka njoftuar Policia në kamionin me targa maqedonase që po vinte nga Turqia, janë kapur A.Z. nga Algjeria dhe T.A. nga Libia, të cilët ishin futur në rimorkio.