Kronikë e zezë

Kërkohet paraburgim për përleshjen me armë në Gjakovë

Foto lustrim
 

Prokuroria Themelore në Gjakovë ka kërkuar caktimin e masës së paraburgimit ndaj të pandehurit T.N. për shkak të dyshimit të bazuar se ka kryer veprat penale “Tentim vrasje” dhe “Mbajtje në pronësi, kontrolle ose posedim të paautorizuar të armëve”.

Sipas kërkesës së paraburgimit ekziston dyshimi i bazuar se, i pandehuri T.N., rreth orës 21:40, pikërisht në një lokal në Gjakovë, ka tentuar ta privojë nga jeta të pandehurit E.M..