Kronikë e zezë

Ndalohet një person pasi tentoi të fusë mallra të kontrabanduara nga Serbia

 

Njësia e Hetimeve nga Drejtoria Rajonale e Policisë Kufitare “Veriu” në Lluzhan, bazuar në informacionet e siguruara mbi dyshimet për aktivitete kriminale të “kontrabandimit me mallra“ dhe kalime të paautorizuar të vijës kufitare nga territori i Serbisë në territorin e Kosovës, ka aktivizuar planin operativ “Befasia” i cili është realizuar në zonën e Mitrovicës së veriut.

“Gjatë realizimit të planit operativ me datën 24.06.2021, në orën 19:40, në fshatin Ballaban të komunës së Zveqanit, është ndaluar automjeti ‘kombi mercedes’ (ngjyrë e bardhë) me targa të Serbisë të cilin e ngiste i dyshuari (D. B.), mbi dyshimin e bazuar se kishte mallra të kontrabanduara nga territori i Serbisë”, njoftoi PK.