Kronikë e zezë

Policia gjobit vozitësin në Gjilan që bllokoi qarkullimin e zjarrfikësve

 

Policia e Kosovës ka gjobitur vozitësin e një automjeti në Gjilan i cili kishte bllokuar qarkullimin e mjeteve emergjente të zjarrfikësve.

Në njoftimin e policisë thuhet se “pas ndihmës dhe informatave të ofruar nga qytetarët në Gjilan, identifikohet vozitësi i cili ka parkuar veturën në vend të ndaluar për parking ku ka pengu qarkullimin e mjeteve emergjente të zjarrfikësve. Pas pranimit të informacioneve relevente është identifikuar shoferi i “automjetit" i njëjti ishte i parkuar në vende të ndaluar për parkim. Policia ka marr masat adekuate përfshirë edhe shqiptimin e gjobës ndaj këtij vozitësi” është thënë në njoftimin e policisë.