Kronikë e zezë

Bllokohet “Rruga B”, shkak i një aksidenti

Foto: KOHA
 

Një aksident trafiku ka ndodhur në “Rrugën B” në Prishtinë, ku janë përfshirë autobusi urban i linjës 3 dhe një kombi-bus.

Nuk ka persona të lënduar ndërsa Policia është vonuar për rreth 30 minuta që të arrijë në vendin e ngjarjes.