Kronikë e zezë

Përmes dronit konfiskohen 12 patentë shofer në Gjakovë

 

Policia e Kosovës në rajonin e Gjakovës ka konfiskuar 12 patentë shoferë gjatë një aksioni përmes dronëve dhe duke vëzhguar hapësirën ajrore.

Këta patentë shofer janë konfiskuar për tejkalime në vende të ndaluara me shenja horizontale, kthesa dhe tejkalime të kolonës së mjeteve.