Kronikë e zezë

I akuzuari për vrasjen e Donjeta Pajazitajt dënohet me burgim të përjetshëm

 

I akuzuari për vrasjen e Donjeta Pajazitajt, Naser Pajazitaj, është shpallur sot fajtor dhe është dënuar me burgim të përjetshëm.

Aktgjykimi është dhënë sot në Gjykatën Themelore në Ferizaj.