Kronikë e zezë

Zhduket një person me probleme mendore në Obiliq

 

Është zhdukur një grua me probleme mendore në Obiliq. Policia e Kosovës ka njoftuar se familjarët kanë raportuar zhdukjen e gruas.

Ajo ishte larguar nga shtëpia më 5 maj dhe nuk është kthyer më.