Kronikë e zezë

Zjarri kaplon lokalin në Vushtrri, policët futen brenda për të kërkuar për njerëz

 

Të mërkurën në mbrëmje, një lokal (kafiteri) në Vushtrri është kapluar nga zjarri.

Policia e Kosovës është informuar për rastin dhe ka shkuar në vendin e ngjarjes, ashtu si edhe zjarrfikësit ku kanë vërejtur se nga zjarri të rrezikuar ishin edhe banorët.