Kronikë e zezë

Një muaj paraburgim ndaj një personi në Kaçanik, dyshohet për vjedhje të rëndë

Një muaj paraburgim ndaj një personi në Kaçanik, dyshohet për vjedhje të rëndë
 

Gjykata Themelore në Ferizaj, Dega Kaçanik, i ka caktuar masën e paraburgimit prej një muajsh B.SH. i cili akuzohet se ka kryer vjedhje të rëndë.

Gjykata njofton se personi më 2 prill të këtij viti ishte futur në shtëpinë e A.K. ku me përdorimin e forcës kishte hapur derën hyrëse të shtëpisë, kishte veshur rrobat e djalit të A.K. dhe kishte vjedhur çelësat e veturës, 30 euro dhe 10 dollarë.