Kronikë e zezë

Arrestohet në Prishtinë një i dyshuar për disa vjedhje të rënda

Arrestohet në Prishtinë një i dyshuar për disa vjedhje të rënda
 

Sot njësitet policore të stacionit Qendra në Prishtinë, kanë arrestuar një person të dyshuar për disa vjedhje të rënda.

Rastet kanë ndodhë në periudha dhe lokacione të ndryshme, kryesisht në rajonin e Prishtinës.