Kronikë e zezë

Policia konfiskon armë dhe municion në fshatin Drobesh të Vitisë

Policia konfiskon armë dhe municion në fshatin Drobesh të Vitisë
Foto: Policia e Kosovës
 

Zyrtarë policorë nga Stacionit Policor Viti, ka realizuar kontrolle të shtëpive dhe lokaleve përcjellëse në dy lokacione të ndara në fshatin Drobesh të Vitisë. Policia ka kontrolluar pronat e dy të dyshuarve: A.I. (1947) dhe B. I (1955). Tek i dyshuari i parë, gjatë kontrollit janë gjetur dhe konfiskuar: Pushkë automatike AK-47, pushkë automatike AK-47, katër karikatorë dhe tridhjetë e katër fishekë.

Ndërkaq, te i dyshuari i dytë gjatë kontrollit janë gjetur dhe konfiskuar: një pushkë automatike ‘Tompson’, një pushkë përsëritëse ‘Karabinë’, dy karikatorë dhe tri bajoneta të pushkës.