Kronikë e zezë

Vodhën një motoçikletë, dënohen me burgim nga një vit tre persona në Mamushë

Vodhën një motoçikletë, dënohen me burgim nga një vit tre persona në Mamushë
 

Janë dënuar me nga një vit burgim dhe me gjobë nga 500 euro tre persona që kishin kryer vjedhjen e një motoçiklete në tetor të 2019-s në Mamushë.

Siç bëhet e ditur nga Gjykata Themelore në Prizren, A.M., Gj.M. dhe B.E. në një kasolle të kishin vjedhur një motoçikletë, ndërsa më vonë ishin zënë në flagrancë nga Policia.