Kronikë e zezë

Shumë policë në spitalet e Kosovës, shkak i një kërcënimi me thikë

Shumë policë në spitalet e Kosovës, shkak i një kërcënimi me thikë
Foto: Driton Paqarada / KOHA
 

Për kërcënimin e një sulmi me thikë të paralajmëruar në një spital të Kosovës, njësite të shumta policore janë shtuar për të ruajtur rendin në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës dhe spitale rajonale.

Përmes një njoftimi zyrtar, Policia njofton se situata vlerësohet të jetë e qetë dhe nuk ka vend për shqetësim.