Kronikë e zezë

Tri vjet burg dhe 1.000 euro gjobë ndaj një të akuzuari për vjedhje të rëndë

 

Gjykata Themelore në Prizren ka dënuar me tri vjet burgim dhe 1.000 euro gjobë G.BSH, i akuzuar për vjedhje të rëndë.

Më 21 shkurt të këtij viti, i akuzuari ia kishte marrë me forcë zinxhirin e arit nga qafa të dëmtuarës V.K, ku më pas është larguar mirëpo është ndaluar nga disa kalimtarë të rastit, derisa ka arritur Policia dhe e ka arrestuar.