Kronikë e zezë

16 vjet burgim për vrasjen e kryer në Ferizaj para 3 vjetësh

 

Me 16 vjet burgim është dënuar A.R. i cili kishte vrarë një person në vitin 2018 për borxh.

Të njëjtit sot i është shpallur aktgjykimi dënues për veprat penale “vrasje” dhe “mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve”.