Kronikë e zezë

Raportohen të zhdukur dy persona në Prishtinë

Raportohen të zhdukur dy persona në Prishtinë
 

Në 24 orët e fundit janë raportuar dy raste të personave të zhdukur. Policia ka njoftuar se të enjten një person e ka paraqitur të zhdukur biri i tij, i cili ishte larguar nga shtëpia. Tutje, në Polici ka raportuar një grua për të birin e saj, i cili thotë se është larguar nga shtëpia dhe nuk është parë më. Të dy rastet kanë ndodhur në Prishtinë.