Kronikë e zezë

Një muaj paraburgim ndaj zyrtarit komunal të Pejës për rastin “Subvencioni 2021”

Një muaj paraburgim ndaj zyrtarit komunal të Pejës për rastin “Subvencioni 2021”
 

Gjykata Themelore në Prishtinë ka caktuar masën e paraburgimit ndaj zyrtarit të Komunës së Pejës, A.B. për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar dhe për marrje ryshfeti.

A.B. është ndaluar për rastin “Subvencioni 2021”.