Kronikë e zezë

Kërkohet paraburgim ndaj drejtorit të KPK-së dhe sekretares së tij

Kërkohet paraburgim ndaj drejtorit të KPK-së dhe sekretares së tij
 

Prokuroria Themelore në ka paraqitur kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit ndaj personave Lavdim Krasniqi dhe Marigona Berisha në Gjykatën Themelore në Prishtinë, në drejtim të veprave penale “Keqpërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtar”, “Ushtrimi i ndikimit”, “Dhënia e ndihmës kryesve pas kryerjes së veprave penale”, dhe “Moslajmërimi i përgatitjes së veprave penale”.

Të dyshuarit, me vendim të Prokurorit të Shtetit gjenden nën masën e ndalimit 48 orësh.