Kronikë e zezë

Prizrenasi ia vret bashkëfshatarit qenin me armë të gjuetisë

Prizrenasi ia vret bashkëfshatarit qenin me armë të gjuetisë
 

Një person në Prizren ia ka qëlluar me armë gjuetie qenin e gjuetisë bashkëfshatarit. Si pasojë e plagëve qeni i gjuetisë kishte ngordhur.

Policia e Kosovës ka intervenuar në këtë rast, duke e konfiskuar armën e gjuetisë dhe 22 fishekë.