Kronikë e zezë

Ekstradohet shtetasi kosovar nga Hungaria i kërkuar për kontrabandim me migrantë

Foto: Ilustrim
 

Është ekstraduar një shtetas kosovar nga Hungaria dhe më pas është arrestuar në aeroportin e Prishtinës.

Ai u arrestua me urdhër të Gjykatës Themelore në Pejë për kontrabandim me migrantë.