Kronikë e zezë

Theri me thikë një person në Prizren, një muaj paraburgim të dyshuarit

Theri me thikë një person në Prizren, një muaj paraburgim të dyshuarit
 

Gjykata Themelore në Prizren ka caktuar një muaj paraburgim ndaj të pandehurit R.A., për shkak të dyshimit të bazuar se ka kryer veprën penal “lëndimi i lehtë trupor”.

Gjykata me rastin e caktimit të paraburgimit ndaj të pandehurit R.A., ka vlerësuar se ekzistojnë arsyet ligjore për caktimin e masës së Paraburgimit, duke pasur parasysh peshën e veprës penale, mënyrat dhe rrethanat në të cilat është kryer vepra penale, dhe nga provat e mbledhura deri në këtë fazë,.