Kronikë e zezë

Arrestohet një i dyshuar për kontrabandë me mallra dhe dhënie të ryshfetit

Arrestohet një i dyshuar për kontrabandë me mallra dhe dhënie të ryshfetit
 

Një person është arrestuar të mërkurën në Zubin Potok. I njëjti raportohet se më 27 dhjetor të vitit të kaluar kishte kryer kontrabandë me mallra dhe dhënie të ryshfetit.

Për të dyshuarin, Policia thotë se ka pasur edhe urdhër arrest të lëshuar nga Gjykata Themelore në Prishtinë.