Kronikë e zezë

Mbante arsenal armësh në shtëpi, i caktohen 30 ditë paraburgim

Mbante arsenal armësh në shtëpi, i caktohen 30 ditë paraburgim
Foto: Ilustrim
 

Gjykata Themelore e Gjilanit i ka caktuar masën e paraburgimit prej 30 ditësh personit të cilit iu gjet arsenal armësh në shtëpi.

“Ekziston dyshimi i bazuar se me datë 21.01.2021, në shtëpinë e të pandehurit A.I., në fshatin Beguncë të komunës së Vitisë, gjatë bastisjes është gjetur një arsenal i armëve dhe municionit", thuhet në komunikatë. Armët e mbajtura: