Kronikë e zezë

Zhduket një vajzë në Ferizaj

Zhduket një vajzë në Ferizaj
 

Policia e Kosovës ka njoftuar se dje është zhdukur një vajzë në Ferizaj.

Nga Policia është njoftuar se rasti është raportuar nga babai i vajzës, i cili ka thënë se vajza ka dalë nga shtëpia dhe nuk është kthyer.