Kronikë e zezë

Arrestohet në Han të Elezit një i dyshuar për kanosje

Arrestohet në Han të Elezit një i dyshuar për kanosje
 

Policia e Kosovës ka arrestuar një person i cili dyshohet se ka kërcënuar përmes telefonit një vajzë dhe babain e saj në Ferizaj.

Sipas njoftimit nga Policia, i dyshuaro me datën 03.02.2020 dhe 13.02.2020 radhazi ka marr mesazhe kërcënuese nga një numër që dyshohet se i përket shtetit të Maqedonisë , ku në të njejtat mesazhe është kanosur edhe babai i tij.