Kronikë e zezë

Arrestohet një i dyshuar për vjedhje të rëndë në Prishtinë

Arrestohet një i dyshuar për vjedhje të rëndë në Prishtinë
 

Një i dyshuar për vjedhje është arrestuar të martën në mbrëmje në Prishtinë. Për të njëjtin ekziston dyshimi i arsyeshëm se është përfshirë në një rast të vjedhjes së rëndë që ka ndodhë në fshatin Tenezhdoll të Prishtinës.

“Rasti i vjedhjes ka ndodhur me datën 09.01.2021, ku personi i dyshuar ka arrit që me forcë të depërtoj brenda një shtëpie dhe nga aty ka marrë një shumë të parave si dhe stoli ari në vlerë prej 7000 euro.